Idag.

Ídag startade jag med att gå upp 7:30 för att sedan ta mig ner till ösmorondellen och börja jobb nr1 : Elon. Efter det vid klockan 12 startade jobb nr2: Rökeriet. Massa att göra idag och asjobbigt när det kommer en hel fryspall med varor som ska lastas in i frysen.
Har idag suttit och kollat lägenheter i växjö och även lite jobb. Fick en skum känsla, som om det faktiskt är påväg att hända och det känns liksom både bra o dåligt. jag har börjat rota mig för mkt här i nynäshamn men än finns lågan att flytta till Växjö kvar. jag hoppas jag kan få göra klart det som är ogjort här snarast och sedan komma iväg och verkligen starta ett nytt liv. ett bättre.
skit.. måste städa huset kom jag på idag och jag ska även klippa gräsmattan. om nån känner för att hjälpa till är det bara att säga till! Igår had ejag en skitdag. allt känndes som om det gick fel och trött o grinig kom jag hem och fick för mig att ringa sysslingen. snackade lite hastigt med honom och det fick mig faktiskt att känna mig mycket bättre till mods. saknar småland. nej, nu ska jag sova så jag inte är trött o grining imorrn.

Lost faith...

ja. just kan det tyvärr inte bli så mycket positivt i denna blogg. Jag har tappat bort mig totalt. min tro sviktar, mina föräldrar ska skilja sig, vänner håller sig på avstånd. Det känns jobbigt nu, som om jag går och går men inte vet mot vad eller varför. hemma själv nu i 1-2 veckor till och det är så trist. ingen att prata med, inget att göra. lägger mig i soffan och låter timmarna flyga förbi utan att jag orkar göra något. det enda jag har nu att ty mig till det är jobbet men pga dåligt väder går affärerna dåligt och det finns inte så mkt jobb då. Jag vet att det nu är bara en massa fnäll men jag måste få iaf på nåt sätt få gnälla av mig det... Jag vill verkligen inte förlora min tro men jag ber och ber om att få styrka och att få hjälp men inget svar får jag.  Jag pallar ju inte hålla på hur länge som hellst och Gud ser ju hur mycker jag orkar. nu står en massa från mitt gammla liv och knackar på dörren vilket ger mig ångest och oro. men jag orkar liksom inte. försökte döva lite med att införskaffa mig en ny dator och lite annat kul men det gör ju liksom ingen skillnad i längden. Nu med min ensamhet har jag funderat en hel del och också kommit på att vissa människor jag umgås med som dom flesta ser som schysta egentligen har en massa negativa inflytanden på mig. överlägsenhet och arrogans är ett stort problem som jag vet att jag har och då är dom inte speciellt bra människor att umgås med. shit.. nej, nu pallar jag inte mer. sova och se om jag förhoppningsvis får jobba imorrn.